In pas cu moda

Blog de fashion
Ghete iarna dama Bearpaw Abby – fii diferita

Ghete iarna dama Bearpaw Abby – fii diferita

Ghete iarna dama Bearpaw Abby

 

abbey_ghete

In 2011 apare BEARPAW, un nou brand-concept bazat pe materiale daruite direct de natura. Creatorul brad-ului este Tom Romeo si misiunea lui este de a redefini incaltamintea casual din blana de oaie, intr-un segment extrem de competitiv din industria incatlamintei.

Pielea de oaie regleaza natural temperatura corpului si ajuta ca piciorul sa stea aerisit si uscat vara si cald, confortabil la temperaturi scazute.

 

abbey_ghete_blana

 

Incaltamintea BEARPAW este vazut astazi ca un stil de viata, reflecta  imaginea ta si ceea ce este important pentru tine.

Acum ne indreptam atentia, datorita sezonului, asupra ghetelor Abby, extrem de confortabile si care te vor mentine incalzita si stilata in zilele si noptile reci din sezonul acesta.

 

abbey_ghete_blana_iarna

 

Abby se adreseaza acelora dintre noi care vor sa-si diversifice colectia de iarna de pantofi. Cu o inaltime de 15.5 cm si avand la exterior piele de vaca, ghetele au la interior captuseala din blana de oaie care se intoarce la exterior pe guler.

Eticheta laba de urs apare cusuta la exterior, in spate dar si pe talpa cu amprenta special conceputa pentru aderenta si tractiune pe gheata si zapada.

 

abbey_ghete_blana_fete

 

O bretea din piele care se inchide cu o catarama, finaluzeaza design-ul acestei perechi “must have” iarna asta.

Asigura-te ca ai perechea ta la retailer-ul online mycloset acum.

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.